הסטודיו של יאנה

יאנה, ציירת מדהימה ומורה לציור, התלבטה אם להוציא את הסטודיו מסלון ביתה או להשאירו… לאחר מחשבות רבות החליטה להשאירו בסלון ויחד עם זאת לא לוותר על פינת ישיבה ואירוח.

אז הסטודיו נשאר בסלון, קיר שלם נצבע שחור (יאנה היא לקוחה אמיצה) הצבע השחור והעצמתי נתן שקט ועשה סדר ויזואלי, קיר אחד שימש לאחסון הציוד הרב, והקיר השני חופה בלוחות OSB עליהם תלינו את עבודות האומנות. הסטודיו הופרד משאר הבית, ופינת הישיבה עברה למטבח.

סטודיו לפני

סטודיו אחרי

פינת ישיבה במטבח – אחרי

פינת עבודה ופינת קפה – אחרי

מכתב המלצה יאנה סטופ

ענבל , הכשרון שלך גדול מאוד, לראות חלל, לזהות את הצרכים של הלקוח ולעשות הכל שיהיה נוח יעיל ויפה.
שיפרת לי את ההתנהלות בסטודיו, הפתרונות שלך עובדים מצויין עבורי וזה לא פשוט בתוך חלל שאמור לשרת גם אותי וגם תלמידים שמגיעים לסטודיו.
והצ'ופר זה האסתטיקה והיופי של העיצוב.
תודה רבה לך, היה לי לעונג לעבוד איתך. אין לך מושג איך חיי השתפרו מאז שנכנסת לתוכם.

דילוג לתוכן